MAI IA O PÂINE CU MAIA!

Ce este maiaua?

Pâinea Pangran este plămădită cu maia, fermentată timp de 14 ore – un ingredient minune, o formă continuă de viaţă din care renaşte şi sporeşte cea mai gustoasă pâine. Parte făină, parte apă, parte milioane de microorganisme benefice, maiaua este inima pâinii Pangran. Apa, făină și sare dar, mai ales miracolul pâinii crescute din maia, printr-o dospire lentă, de peste 14 ore, la rece. Fermentarea îndelungată îi oferă pâinii Pangran un indice glicemic scăzut și este mult mai ușor digerabilă datorită probioticelor din maia. Pe lângă acestea, pâinea cu maia nu conține făinuri aditivate sau conservanți. Gustul pâinii cu maia este gustul autentic al pâinii! Astfel, am pus toată bunătatea în pâinea din mâna ta!

Orice bunătăți ai lua, pe lângă, mai ia și o pâine cu maia pentru că e plămădită cu drag, pentru tine.

Una dintre cele mai benefice descoperiri în plămădirea pâinii este maiaua. Acest amestec viu, plin de microorganisme favorabile sănătății noastre, dă un gust aparte pâinii zilnice. Maiaua are ca bază trei ingrediente simple dar care conferă pâinii multă savoare. Este vorba de faină, apă și un praf de sare.

În cât timp se întâmplă minunea? Fermenții iau naștere în mod natural, în urma contactului microorganismelor din făina integrală cu aerul, în anumite condiții de temperatură și umiditate. Bacteriile lactice care provoacă fermentația se dezvoltă încet, cu un consum mic de energie, ceea ce face ca procesul de obținere să dureze până la 7 zile.

Meniu